top of page

O nama

Sa razvojem digitalnih komunikacija, javila se potreba da se usluge prevođenja, kao profesionalni, precizni i kvalitetni stručni rad prevodilaca stavi u okvir modernog sveta.

Mi smo tim ljudi koji mogu ispuniti i najzahtevnije standarde stranih i domaćih korporacija.

Posvećena grupa usmenih i pismenih prevodilaca koji čine jezgro našeg tima, razume svet u promenama.

 

Stalnim rastom i vođeni željom naših klijenata da objedinimo usluge, obezbedili smo i kompletnu tehničku opremu. Sledeći korak je bio da klijentima pružimo logističku pomoć oko organizacije događaja i velikih skupova.

Možemo da organizujemo smeštaj, prevoz (avio, limo, taxi itd.), ketering i ostale propratne sadržaje, sa i bez prevodilačkih usluga.

Kod klijenata sa kojima smo izgradili poverenje, svojom ekspertizom pomažemo i kao konsultanti u oblastima ljudskih resursa, administracije, izrade vizuelnog identiteta, strateškog planiranja.

 

Cilj jeste da ostanemo u samom vrhu najboljih firmi u pružanju usluga iz oblasti našeg poslovanja, da povećamo broj zadovoljnih klijenata i održimo najviši nivo kvaliteta.

Podrazumeva se

 

Poverljivost svih podataka, razgovora, konsultacija

Profesionalnost

Ljubaznost

Kvalitet

Brzina

Planiranje

Tačnost

Razumevanje

Poštenje

Transparentnost

Efikasnost

Fleksibilnost

Preciznost

Klijenti koji drže do kvaliteta znaju da on ima svoju cenu. Nudimo vam pogodnosti pri plaćanju, ali ne učestvujemo u igri cenama i dampingu. Naši klijenti to prepoznaju i zajedno se nadamo održivosti poslovanja bez narušavanja standarda kvaliteta.
4-17-1
woman at laptop glasses_iStock_000006491
interpretation_system
Ciklopea-is-looking-for-professional-tra
simultaneous-interpretation
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page