top of page

About us

Sa razvojem digitalnih komunikacija, javila se potreba da se usluge prevođenja, kao profesionalni, precizni i kvalitetni stručni rad prevodilaca stavi u okvir modernog sveta.

Mi smo tim ljudi koji mogu ispuniti i najzahtevnije standarde stranih i domaćih korporacija.

Posvećena grupa usmenih i pismenih prevodilaca koji čine jezgro našeg tima, razume svet u promenama.

 

Stalnim rastom i vođeni željom naših klijenata da objedinimo usluge, obezbedili smo i kompletnu tehničku opremu. Sledeći korak je bio da klijentima pružimo logističku pomoć oko organizacije događaja i velikih skupova.

Možemo da organizujemo smeštaj, prevoz (avio, limo, taxi itd.), ketering i ostale propratne sadržaje, sa i bez prevodilačkih usluga.

Kod klijenata sa kojima smo izgradili poverenje, svojom ekspertizom pomažemo i kao konsultanti u oblastima ljudskih resursa, administracije, izrade vizuelnog identiteta, strateškog planiranja.

 

Cilj jeste da ostanemo u samom vrhu najboljih firmi u pružanju usluga iz oblasti našeg poslovanja, da povećamo broj zadovoljnih klijenata i održimo najviši nivo kvaliteta.

It goes without saying...

* Confidentiality of all information, conversations and consultations,
* Expertise,
* Politeness,
* Professionalism,
* Accuracy,
* Dedication.

Clients who can appreciate quality know that it has its price. We do offer payment benefits, but we do not participate in price wars or “dumping”. Our clients are aware of this, and together we hope for sustainable business without quality deterioration.

Klijenti koji drže do kvaliteta znaju da on ima svoju cenu. Nudimo vam pogodnosti pri plaćanju, ali ne učestvujemo u igri cenama i dampingu. Naši klijenti to prepoznaju i zajedno se nadamo održivosti poslovanja bez narušavanja standarda kvaliteta.
4-17-1
woman at laptop glasses_iStock_000006491
interpretation_system
Ciklopea-is-looking-for-professional-tra
simultaneous-interpretation
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page